Voor een sterk sociaal domein

Professionals moeten hun tijd besteden aan het ondersteunen van de mensen in onze maatschappij die het het meest nodig hebben. Dit realiseren wij door naadloze ondersteuning van hun processen.

Zet de inwoner weer op de eerste plaats

Het is onze missie om professionals optimaal technologisch te ondersteunen. Dankzij onze apps kunnen de inwoner en de professional in één oogopslag samen doen wat nodig is.

Maak jouw impact zichtbaar en meetbaar

Het welzijnswerk moet de erkenning krijgen die het verdiend. Met behulp van slimme ondersteuning maken wij jouw toegevoegde waarde inzichtelijk. Wij nemen je graag mee in de legio voorbeelden van mooie resultaten die al behaald zijn.
Maak jouw  impact zichtbaar en meetbaar

Outreachende apps

Altijd en overal in staat om informatie te registreren of op te halen. Hiermee gaan sociaal werkers altijd goed voorbereid op pad en worden uitdagingen omgezet in kansen! Zo ondersteunt INKIS bijvoorbeeld al jeugd- en opbouwwerkers bij het signaleren op straat.
Outreachende apps

Flexibel, snel & betrouwbaar

Verandert er iets in binnen de processen van jouw organisatie? Door de hoge mate van configureerbaarheid, verandert INKIS met je mee in een handomdraai.
Flexibel, snel & betrouwbaar

We denken graag met je mee

INKIS ondersteunt jouw technologisch vraagstuk. In één platform.
Meer weten?