Administratieve last

Als zorgverlener in de GGZ heeft u een belangrijke taak in handen: het bijdragen aan de geestelijke gezondheid van mensen. Echter, veel tijd kan verloren gaan aan randzaken zoals de boekhouding of het efficiënt bijhouden van patiëntgegevens. Deze taken kunnen u flink belemmeren in het bieden van effectieve zorg.

Stroomlijn uw processen met INKIS

Met onze software nemen wij deze administratieve druk weg door automatisering en stroomlijning van uw processen. Hierdoor houdt u meer tijd over voor wat echt telt: mensen helpen. Wij bieden onder andere EPD-systemen voor het bijhouden van patiëntgegevens en automatische facturatie, wat het bijhouden van betalingen vergemakkelijkt.

Het INKIS-platform biedt speciaal ontworpen software voor de GGZ. Bekijk een paar van onze belangrijkste functies hieronder.

Stroomlijn uw processen met INKIS

Elektronische patiëntendossiers

Met het EPD-systeem van INKIS is het bijhouden van patiëntgegevens eenvoudig, waardoor zorgverleners makkelijk inzicht krijgen in relevante informatie.

Elektronische patiëntendossiers

Business Intelligence

Voor therapeuten die veel met data werken, maken onze slimme BI-tools deze data overzichtelijk met visualisatie, zodat therapeuten weloverwogen keuzes kunnen maken.

Business Intelligence

Automatische facturatie

Stuur eenvoudig facturen naar cliënten met onze automatische facturatie. Dit bespaart waardevolle tijd en voorkomt fouten in de administratie.

Procesbeheer

Door procesbeheer toe te passen kan u alle workflow en procedures bijhouden en aanpassen. Zo komt er inzicht in uw GGZ-praktijk en kan alles worden gestroomlijnd.

Procesbeheer

Aanvullende wensen?

Natuurlijk kunnen er ook altijd functies worden toegevoegd naar de wensen van uw organisatie, iedere organisatie is namelijk uniek. Neem hiervoor contact op met INKIS.

Aanvullende wensen?

Op maat gemaakte software voor GGZ-praktijken

Met onze handige software voor de geestelijke gezondheidszorg worden efficiëntie en nauwkeurigheid verbeterd. Dankzij digitale patiëntendossiers krijgen therapeuten meer tijd om de juiste hulp te bieden. Het INKIS-platform biedt meerdere functies aan om alle processen te stroomlijnen en de algehele kwaliteit te verbeteren. Ontdek hoe INKIS zich onderscheidt door, waar nodig, maatwerk aan te bieden, afgestemd op de specifieke behoeften van uw organisatie.

Alle voordelen op een rij:

  • Meer tijd voor zorg van patiënten
  • Automatische facturatie
  • Inzicht in uw workflow
  • Data overzichtelijk gemaakt door visualisatie
  • Eén platform voor alles

We denken graag met je mee

INKIS ondersteunt jouw technologisch vraagstuk. In één platform.
Meer weten?