Onnodige tijdverspilling door inefficiënte systemen

Uitlopende projecten, trage softwareprogramma's en het lang moeten wachten op bestanden die direct nodig zijn, vormen significante belemmeringen. Een efficiënt en gebruiksvriendelijk softwaresysteem dat verschillende teams en afdelingen met elkaar verbindt, is cruciaal om het overzicht te behouden binnen de lokale overheid.

Haal het beste uit uw professionals én inwoners

Het INKIS-platform biedt innovatieve software die elke uitdaging aankan. Apps, specifiek gericht per onderwerp, zorgen ervoor dat uw gemeente voorbereid is en uw team professioneel te werk kan gaan. Door gebruik te maken van de software van INKIS wordt de administratieve werkdruk verlaagd, waardoor meer tijd vrijkomt om het publiek en de samenleving efficiënter te dienen

Speciaal ontworpen software voor de gemeente? Bekijk een paar van onze belangrijkste functies hieronder.

Haal het beste uit uw professionals én inwoners

Client beheer

Maak het beheren van informatie over uw inwoners eenvoudig en doeltreffend. Een belangrijk proces voor de gemeente waar duizenden mensen afhankelijk van zijn.

Client beheer

Enquête beheer

Krijg overzichtelijke resultaten van enquêtes die uw bevolking heeft ingevuld. Dit levert waardevolle inzichten op zodat duidelijk wordt waar eventuele pijnpunten liggen en hoe deze aangepakt kunnen worden.

Enquête beheer

Rapportage en Analyse

Versterk de organisatie met krachtige rapportage- en analysefuncties die waardevolle inzichten kunnen bieden. Maak keuzes op basis van data en trends en meet de impact van deze beslissingen.

Rapportage en Analyse

Dossierbeheer

Beheer eenvoudig de gegevens van burgers met een geavanceerd dossierbeheersysteem. Deze systemen waarborgen alle gevoelige gegevens en geven tegelijkertijd ook toegang tot relevante informatie en gepersonaliseerd advies.

Dossierbeheer

Budgettering

Krijg een overzicht van de inkomsten en uitgaven zodat u grip houdt op de geldzaken. Deze tool levert ook prognoses die voorspellen hoe processen zullen verlopen.

Digitale ondertekening

INKIS is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Hierdoor is uw data altijd veilig en conform de normen, erg belangrijk bij het ondertekenen van ingrijpende documenten.

Aanvullende wensen?

Natuurlijk kunnen er ook altijd functies worden toegevoegd naar de wensen van uw organisatie, iedere organisatie is namelijk uniek. Neem hiervoor contact op met INKIS.

Aanvullende wensen?

Verhoog de kwaliteit van het proces

Stroomlijn alle processen met de software van INKIS en minimaliseer administratief werk, zodat u meer tijd overhoudt voor andere taken. Krijg met één muisklik inzicht in de status van uw zaken. Zorg ervoor dat uw medewerkers in harmonie werken en verhoog de tevredenheid van de mensen in uw gemeente.

Voordelen voor de gemeente op een rij:

  • Verhoog de zelfredzaamheid van uw inwoners.
  • Zorg voor betere dienstverlening.
  • Automatiseer repetitieve taken.
  • Wees voorbereid op de toekomst en veranderingen in wetgeving.
  • Analyseer en verzamel inwonersgegevens.
  • Beheer financiën en maak prognoses.

We denken graag met je mee

INKIS ondersteunt jouw technologisch vraagstuk. In één platform.
Meer weten?