Casusmanagement

In de casusmanagement app creëer je per casus een helder overzicht van lopende processen, plannen, activiteiten, rollen, bestanden, rapportages en algehele voortgangsmonitoring. Een individuele casus, collectieve casus of een projectcasus? Het kan allemaal. Herpak grip en regie op resultaat.

Casusmanagement

Signalering

Met de signaleringsapp kun je op mobiel of tablet snel registreren. Ben je onderweg, op locatie of op straat? Registreer gemakkelijk signalen om deze later op te volgen of toe te kennen aan een casus.

Signalering

Business Intelligence (BI)

Flexibele BI rapportages geven realtime inzicht daar waar je het nodig hebt. Laat de data voor je werken door direct te sturen op de belangrijke KPI's. Betekenisvolle informatievoorziening, voor jou op maat gemaakt.

Business Intelligence (BI)

Doelmonitoring

Doelen stellen en monitoren vergroot de kans om doelen te behalen. Vergroot in jouw organisatie de doelgerichtheid en maak gebruik van de handige doelenmonitor.

Doelmonitoring

Portalen

Onze portaalfunctionaliteit biedt inwoners / cliënten de mogelijkheid om de regisseur van hun eigen plan te zijn. Of de inwoner / cliënt nu ondersteuning krijgt op het gebied van zorg, welzijn of participatie, met onze portaalfunctionaliteit heeft de inwoner / cliënt altijd toegang en real-time inzicht in zijn/haar eigen plan. Wijzigingen doorgeven kan tevens gemakkelijk met één druk op de knop.

Portalen

Cliënten beheer

De cliëntenbeheer app is ontworpen om jou te helpen bij het efficiënt beheren van jouw cliëntgegevens. Met onze cliëntenbeheer app heb je altijd toegang tot jouw cliëntgegevens, waar je ook bent. Onze app is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en biedt een intuïtieve interface die gemakkelijk te navigeren is. Je kunt eenvoudig nieuwe cliënten toevoegen, gegevens bijwerken en de voortgang van jouw cliënten volgen.

Cliënten beheer

Enquête

Gemakkelijk en snel vragenlijsten versturen om jouw impact zichtbaar te maken. Met INKIS creëer je met minimale inspanning maximaal inzicht over wat belangrijk is voor jouw klant, samenwerkingspartner of medewerker. Wil je dit automatiseren bij aanvang van een activiteit of bij afronding van een proces? Natuurlijk!

Enquête

Boeken & kennis

Kennisborging is van groot belang voor elke organisatie. Door middel van onze boeken functionaliteit zorgt je ervoor dat waardevolle kennis en expertise geëxpliciteerd wordt. Hierdoor is kennis uitwisselbaar, ook wanneer medewerkers vertrekken of met pensioen gaan. We begrijpen dat kennisborging een complex en continue proces is en daarom bieden we ook een breed scala aan ondersteunende diensten, bijvoorbeeld consultancy en (kwaliteit)coaching.

Boeken & kennis