Wat is impact?

Zichtbare toegevoegde waarde van jouw organisatie

Ervaar het gebruiksgemak van onze gebruiksvriendelijke interfaces voor moeiteloze dataverzameling. Met INKIS, laat je de rompslomp van data ontsluiten achter je; alles wat je nodig hebt, is direct binnen handbereik. Combineer diverse databronnen moeiteloos in één overzichtelijke omgeving tot betekenisvolle inzichten.

Met de INKIS impactmeting krijg je diepgaand inzicht in de ervaringen van klanten. Hiermee krijg je niet alleen inzicht in de mate van (klant)tevredenheid, maar ook in merkbare gedragsveranderingen als gevolg van toegepaste interventies. Zo meet je bijvoorbeeld de impact van jouw dienstverlening op thema’s die belangrijk zijn voor jouw organisatie. Dit kunnen thema's zijn als Sociale Cohesie, Zelfredzaamheid & Wijkbeleving. Maar ook andere...

Een standaard impactmeting? Of toch op maat gemaakt?

Wij maken wat jouw organisatie nodig heeft, methodisch met apps voor dataverzameling en -analyse. Met de INKIS Apps omarm je de kracht van verhalen – we tellen én vertellen. Wij maken belangrijke thema’s meetbaar.

Een standaard impactmeting? Of toch op maat gemaakt?

Hoe werkt het impact meten met INKIS?

Gemakkelijke toegang tot digitale vragenlijsten en snelle tekstregistratie voor diepte-interviews zorgen dat je overal en altijd data kunt verzamelen. Vergroot je bereik door het verspreiden van links of QR-codes via e-mail of Whatsapp. Onze AI-tools voor geautomatiseerde en maatwerkanalyses leveren heldere, overzichtelijke rapportages.

Verhoog vertrouwen en kwaliteit

Met de INKIS-impactmeting kun je niet alleen de toegevoegde waarde van jouw dienstverlening onderbouwen en deze helder communiceren naar alle stakeholders, maar bied je jouw medewerkers ook een unieke kans om te leren en te reflecteren. Laat zien welke positieve effecten jouw organisatie heeft op de gemeenschap en bevestig intuïties van effectief werk.

Daag je team uit om kritische vragen te stellen en positieve verandering te stimuleren, waarmee je het vertrouwen vergroot en de kwaliteit van jullie werkzaamheden continu verbetert.

Versterk strategische besluitvorming

Onze INKIS-impactmeting helpt je niet alleen zichtbare impact aan te tonen om te bepalen hoe jouw diensten bijdragen aan de missie van je organisatie, maar het is ook de basis voor geavanceerde analyses zoals benchmarking, effect- en longitudinaal onderzoek.

Door impactdata te combineren met openbaar beschikbare bronnen en gegevens uit kernprocessen, onthul je diepgaande relaties en inzichten die cruciaal zijn voor gefundeerde strategische besluitvorming en eventuele koerswijzigingen.

Ontketen jouw datakapitaal en creëer nieuwe zakelijke kansen, waardoor je de effectiviteit van je organisatie aanzienlijk kunt vergroten.

Gebruikerservaringen

 • “Het afnemen van de vragenlijsten ging erg gemakkelijk. Wij hebben dit zowel via de smartphone als tablet gedaan!”
  – Opbouwwerker
 • “Dankzij INKIS konden we de link naar de vragenlijsten via Whatsapp versturen, wat resulteerde in een recordaantal reacties van jongeren - een ideale en effectieve manier van data verzamelen!”
  – Jongerenwerker
 • “INKIS heeft ons verrast door beelden en aannames die we hadden over mensen te weerleggen met nieuwe data. De BI-rapportages brachten dit helder in kaart en boden waardevolle inzichten voor onze beleidsbeslissingen.”
  – Beleidsadviseur gemeente
 • “Met INKIS hebben onze managers zichzelf enthousiast op het ‘data-minen’ gestort, ook al hadden ze daar geen ervaring mee. Bovendien kunnen we de verzamelde data gebruiken om ons werk richting de gemeente en partners in de tweede lijn beter te onderbouwen en verantwoorden - een grote meerwaarde!”
  – Directeur Zorg

Wil je weten wat ons team voor jou kan betekenen?

Laat het ons weten. We komen graag langs of we ontvangen jullie bij ons op kantoor. Onze koffie is van wereldklasse!