INKIS ISMS: Veiligheid op maat

Met het INKIS Information Security Management System (ISMS) ben je voorbereid op de dynamische wereld van vandaag waarbij informatiebeveiliging van cruciaal belang is voor het succes en de veerkracht van elke organisatie. Wij begrijpen hierbij dat er geen 'one-size-fits-all' oplossing is als het gaat om de bescherming van gevoelige informatie.

Gedigitaliseerde operationele planning

Bespaar tot 30% tijd met het werken volgens onze gedigitaliseerde operationele planning. Creëer een duidelijke rol- en taakverdeling voor jouw organisatie. Wijs eigenaren toe voor de periodieke controle op beleidsdocumentatie, controles op autorisatieprofielen en de interne audits. Met geïntegreerd documentbeheer zorg je ervoor dat jouw organisatie altijd beschikt over de meest up-to-date informatie op de juiste plaats.

Benut het potentieel van jouw organisatie

Houd zicht op het aantal informatiebeveiligingsincidenten binnen jouw organisatie door middel van de geïntegreerde BI-rapportage. Registreer verbeteracties eenvoudig met een formulier dat op maat gemaakt is voor de ISO27001. Benut het verbeterpotentieel van jouw organisatie en zorg ervoor dat informatiebeveiliging naar een hoger niveau wordt getild.

Wil je weten wat ons team voor jou kan betekenen?

Laat het ons weten. We komen graag langs of we ontvangen jullie bij ons op kantoor. Onze koffie is van wereldklasse!