INKIS Training

Bij ons ligt de focus op waardevol menselijk kapitaal, en we zijn toegewijd aan de groei en het succes van jouw team. Ontdek onze op maat gemaakte INKIS-trainingen, waarmee we de vaardigheden van jouw team versterken. Onze interactieve en praktijkgerichte trainingen, begeleid door ervaren professionals, stellen jouw medewerkers in staat om vol vertrouwen het INKIS-platform te gebruiken. Ze zullen zich comfortabel voelen met de software en in staat zijn om het volledige potentieel ervan te benutten voor jouw organisatie.

Standaard training

Onze standaard INKIS-training is gericht om jouw medewerkers op te leiden in de basisvaardigheden en kennis die nodig zijn om te kunnen werken met het INKIS-platform. Voorbeelden van onderwerpen die aan bod komen zijn: de RASCI-methodiek, het instellen van tweefactor authenticatie en het aanmaken van registraties.

Supergebruikers training

Onze supergebruikers INKIS-training is bedoeld voor werknemers die een diepgaande kennis van het INKIS-platform nodig hebben. Supergebruikers zijn in staat om hun eigen collega’s op te leiden in het gebruik van INKIS (train-de-trainer). Deze training is ideaal voor data-analisten, projectmanagers, procesmanagers, functioneel en -systeembeheerders.

Maatwerk training

Onze maatwerk INKIS-training is ontworpen om jouw medewerkers op te leiden in de voor jouw organisatie specifieke inrichting van het INKIS-platform. Al onze trainingen zijn interactief, praktijkgericht en worden gegeven door ervaren en gekwalificeerde trainers. Door middel van onze boeken functionaliteit is de kennis geborgd en geldt tevens als een naslagwerk voor jouw medewerkers.

Wil je weten wat ons team voor jou kan betekenen?

Laat het ons weten. We komen graag langs of we ontvangen jullie bij ons op kantoor. Onze koffie is van wereldklasse!