Maatschappelijke vraagstukken

Een samenleving waar we iedereen kunnen helpen, de droom van iedere maatschappelijk medewerker. Maatschappelijke vraagstukken kunnen echter heel tijdrovend zijn. Daarom is het van belang dat deze problemen op een makkelijke en snelle manier worden opgelost.

Het INKIS Platform

Door de juiste oplossingen toe te passen, kan de samenwerking en het delen van informatie worden bevorderd. Het INKIS-platform biedt alles wat nodig is voor het sociaal domein; klantenbeheer, documentbeheer en een agenda. Met deze slimme oplossingen wordt ervoor gezorgd dat er geen onnodige tijd meer verloren gaat en dat fouten worden voorkomen.

Het INKIS-platform biedt speciaal ontworpen software voor het sociaal domein. Bekijk een paar van onze belangrijkste functies hieronder.

Signalering

Altijd en overal in staat om informatie te registreren of op te halen. Dit helpt sociaal werkers altijd goed voorbereid op pad te gaan en uitdagingen om te zetten in kansen. Zo ondersteunt INKIS bijvoorbeeld al jeugd- en opbouwwerkers bij het signaleren op straat.

Signalering

Dossierbeheer

Beheer eenvoudig de gegevens van cliënten met een geavanceerd dossierbeheersysteem. Deze systemen waarborgen alle gevoelige gegevens en tegelijkertijd toegang geven tot relevante informatie en gepersonaliseerd advies.

Rapportage en Analyse

Versterk de organisatie met krachtige rapportage- en analysefuncties die waardevolle inzichten kunnen bieden. Maak keuzes op basis van data en trends én meet de impact van deze beslissingen.

Rapportage en Analyse

Planning

Plan makkelijk nieuwe afspraken, taken en prioriteiten in met behulp van onze agendatool. Deze functie helpt bij het optimaliseren van workflows, het voorkomen van dubbele afspraken en met het verbeteren van de dienstverlening. Deze oplossing biedt handige push notificaties en updates om zo de communicatie te verbeteren.

Aanvullende wensen?

Natuurlijk kunnen er ook altijd functies worden toegevoegd naar de wensen van uw organisatie, iedere organisatie is namelijk uniek. Neem hiervoor contact op met INKIS.

Aanvullende wensen?

Optimaliseer uw Sociaal Werk

Door het INKIS-platform te gebruiken, krijgen maatschappelijk werkers meer tijd om taken uit te voeren die er echt toe doen. Zo verbetert de dienstverlening, worden alle gegevens overzichtelijk en gaat de efficiëntie omhoog. Het vereenvoudigt de samenwerking tussen verschillende partijen en biedt ondersteuning waar nodig. Het INKIS-platform is ook helemaal aanpasbaar naar specifieke behoeften, waardoor een meer persoonlijke aanpak mogelijk is.

Alle voordelen op een rij:

  • Automatiseer repetitieve taken
  • Alle klantgegevens op één locatie
  • Betere dienstverlening door extra functionaliteiten
  • Verbeterde samenwerking tussen verschillende professionals
  • Makkelijk trends en patronen herkennen
  • Aanpasbare naar specifiek behoeftes

We denken graag met je mee

INKIS ondersteunt jouw technologisch vraagstuk. In één platform.
Meer weten?