Signalering
Met de signaleringsapp kun je op mobiel of tablet snel registreren. Ben je onderweg, op locatie of op straat? Registreer gemakkelijk signalen om deze later op te volgen of toe te kennen aan een casus.
Business Intelligence (BI)
Flexibele BI rapportages geven realtime inzicht daar waar je het nodig hebt. Laat de data voor je werken door direct te sturen op de belangrijke KPI's. Betekenisvolle informatievoorziening, voor jou op maat gemaakt.
Doelmonitoring
Doelen stellen en monitoren vergroot de kans om doelen te behalen. Vergroot in jouw organisatie de doelgerichtheid en maak gebruik van de handige doelenmonitor.
Casusmanagement
In de casusmanagement app creëer je per casus een helder overzicht van lopende processen, plannen, activiteiten, rollen, bestanden, rapportages en algehele voortgangsmonitoring. Een individuele casus, collectieve casus of een projectcasus? Het kan allemaal. Herpak grip en regie op resultaat.
Enquête
Gemakkelijk en snel vragenlijsten versturen om jouw impact zichtbaar te maken. Met INKIS creëer je met minimale inspanningen maximaal inzicht over wat belangrijk is voor jouw klant, samenwerkingspartner of medewerker. Wil je dit automatiseren bij aanvang van een activiteit of bij afronding van een proces? Natuurlijk!