Slimmer samenwerken met
impactvolle software

Generiek, Horizontaal, Cloud based

De INKIS software maakt het samenwerken tussen mensen gemakkelijk. Alle elementen om succesvol te kunnen samenwerken tref je aan in onze software. Met INKIS wordt jouw data omgezet tot betekenisvolle informatie. Jouw klanten en professionals worden zo ondersteund om te doen wat nodig is. Een groeiende organisatie? Geen probleem! INKIS groeit met je mee.

Datagedreven samenwerken: laat data voor je werken

INKIS stroomlijnt al jouw samenwerkingsvraagstukken door middel van multifunctionele apps. Hierin staat de mens als professional centraal. Intuïtie, data en vakmanschap komen hierdoor tot zijn recht.

Datagedreven samenwerken: laat data voor je werken

Een samenkomst van expertises: binnen en buiten jouw organisatie

INKIS maakt samenwerken binnen de eigen organisatie en tussen verschillende organisaties en disciplines gemakkelijk. AVG-proof, maar zonder technische obstakels.

Jouw team kiest

Multifunctioneel: De professionals gebruiken alleen die apps die voor hen relevant zijn. Altijd binnen handbereik op laptop, tablet en telefoon.

Demo aanvragen

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie?

Wij laten je graag zien hoe je samenwerking slimmer ondersteunt. We zijn gevestigd in de regio Rotterdam in Capelle a/d IJssel. Neem contact op voor meer informatie, of een vrijblijvende demo.

Laatste ontwikkelingen

Een van de meest recente innovaties op het INKIS Platform is onze speciaal ontwikkelde Ouderenzorgapp. Deze app is ontworpen om het dagelijks leven van ouderen aanzienlijk te vereenvoudigen, door hen te ondersteunen met gemakkelijk te gebruiken digitale tools voor gezondheidsmonitoring en communicatie. Voor meer informatie over de functies en voordelen van deze app.