Modulaire software voor uitdagende vraagstukken

INKIS is een multifunctioneel platform met verschillende apps. Door deze apps te combineren stel je jouw eigen software samen. Opschalen of afschalen? Met een druk op de knop geregeld!

Modulaire software voor uitdagende vraagstukken

Apps en Extensies

Het INKIS platform bestaat momenteel uit 21 apps met ieder z’n eigen functionaliteit. Samen met jou denken wij na over welke apps nodig zijn voor jouw specifieke (organisatie) uitdagingen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de apps uit te breiden met extra functionaliteiten door middel van onze 21 extensies. Voorbeelden hiervan zijn: Bestandbeheer, Taken, Notities, BI Rapportage, Audit-logging etc.

Geen zorgen jouw applicatie is altijd up-to-date

Wij vinden het belangrijk dat ons platform meegaat met de laatste innovaties op het gebied van performance en veiligheid. Om deze reden zijn wij dan ook continue bezig met het door ontwikkelen van het INKIS platform. Hiermee zorgen we ervoor dat je altijd up-to-date bent met de laatste ontwikkelingen en veiligheidstechnieken. Het grote voordeel van een SaaS-oplossing powered by Microsoft Azure.

Geen zorgen jouw  applicatie is altijd up-to-date

Een veilig platform bevordert de samenwerking

Veiligheid zit in ons DNA. Wij zorgen ervoor dat de techniek jouw informatie beveiligt en afschermt. Door onze AVG-compliant software te gebruiken neemt het vertrouwen toe en werken verschillende partners beter samen.

Powered by Microsoft Azure

Dankzij de technologie en de infrastructuur van Microsoft Azure draait de INKIS software 24/7 snel, veilig en betrouwbaar voor al onze opdrachtgevers. Jouw data staat veilig en betrouwbaar binnen de grenzen van de EU (Zone-redundant storage (ZRS) West-Europe). Daarnaast zijn specifieke wensen en oplossingen mogelijk. Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden.

Powered by Microsoft Azure